Perax Oy

Millintarkkaa mittatilaustyötä

Perax Oy valmistaa ja toimittaa yli 40 vuoden kokemuksella ohutlevy- ja rautarakenteita teollisuudelle Suomessa ja projektien yhteydessä ulkomaille. Toimimme omissa tuotantotiloissamme Kellokoskella. Perax Oy on perheyritys. Olemme erikoistuneet vaativiin mittatilaustöihin. Materiaaleina haponkestävät, ruostumattomat, kuuma- ja kylmävalssatut teräkset sekä alumiini, kupari, titaani ja messinki.

Perax Oy:n perusosaaminen koostuu ohutlevy- ja rautarakennetöistä, raepuhalluksesta, pulveri- ja märkämaalauksesta. Monipuolisessa palvelussamme pyrimme aina parhaaseen laatuun ja toimitusvarmuuteen. Perax Oy:n päämääränä on pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentaminen. Toimituksen laatu syntyy viime kädessä ihmisten toiminnan tuloksena. Perax Oy:ssä jokainen henkilö vastaa oman työnsä laadusta ja laadun kehittämisvastuu on jokaisella henkilöllä.

Historiikki

Yritys on perustettu 01.08.1975 nimellä T:mi Perax. Nykyisen muotonsa osakeyhtiönä Perax sai vuonna 1992. Yritys on toiminut koko toimintansa ajan perheyrityksenä.

Perax on vastannut kasvaviin asiakastarpeisiin lisäämällä ja uusimalla tuotantotilojaan historiansa eri vaiheissa. Ensimmäinen halli valmistui 1976, hallia laajennettiin vuonna 1980. Toinen halli uusine konttoritiloineen valmistui 1987. Kolmas, edelliset tilat yhdistävä halli, otettiin käyttöön syyskuussa 2000. Halli rakennettiin parantamaan logistiikkaamme sekä vastaamaan kasvavia asiakastarpeita isompien ja vaativampien kokonaisuuksien valmistukseen, kokoonpanoon ja asennukseen. Tuotantotiloja laajennettiin jälleen keväällä 2004, jolloin käyttöön otettiin raepuhaltamo.

Laatupolitiikka

Toimintamme lähtökohtana on aina asiakas. Tapamme määrittää laadun ja toiminnan taso on asiakkaan näkökulma. Laatu on kyky vastata asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin.

Pitävät toimitusajat ovat yhteistyön lähtökohta. Kokonaisuuden viimeinen osa määrää tahdin. Pienenkin komponentin pienikin viive aiheuttaa seisokkia, harmia ja taloudellisia menetyksiä. Meille on kunnia-asia pysyä sovituissa aikatauluissa.

Perax Oy:n laatupolitiikka muodostuu ISO 9001:2000 standardin mukaisen laadunhallintajärjestelmän noudattamisesta, toiminnan jatkuvasta parantamisesta ja kehittämisestä.

Laatu on kunnia-asia jokaiselle Peraxlaiselle. Jokaiselle on velvollisuus toimia laadunhallintajärjestelmän mukaisesti sekä kehittää ja parantaa sitä päivittäin.